First North meddelelse nr. 112: Wirtek får likviditetsstiller ordning og overgår til kvartalsrapportering

First North meddelelse nr. 112: Wirtek får likviditetsstiller ordning og overgår til kvartalsrapportering

Som led i selskabets fokus på investorpleje har ledelsen i Wirtek besluttet at indgå en likviditetsstilleraftale med forventet start den 1. februar 2020. Detaljer omkring denne aftale vil blive publiceret i en separat First North meddelelse i løbet af næste uge, når kontrakten formelt er på plads.

Wirtek overgår desuden fra halvårsrapportering til kvartalsrapportering i 2020, således at selskabets investorer får øget indsigt i Wirteks resultater. Datoer for publicering af de nye kvartalsmeddelelser for 2020 kan findes inde på Wirteks hjemmeside.

Om Wirtek

Wirtek er et konsulent- og udviklingshus med indgående kendskab til outsourcing af softwareudvikling og kvalitetssikring. Vores nearshore udviklings- og testcentre i Rumænien leverer fleksible ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores kompetencer spænder bredt fra web-baserede løsninger og portaler til indlejrede systemer og mobile løsninger. Wirtek fokuserer på at opbygge langvarige kundepartnerskaber og en win-win situation ved at skabe merværdi for vores kunder.

Interested in exploring nearshore possibilities?

 

Join our mailing list and receive industry insights and news on the inner workings of an outsourcing partnership.

 

Privacy Policy here: https://www.wirtek.com/privacy-policy

You have successfully joined the Wirtek mailing list!