Selskabsmeddelelse nr. 114: Wirtek årsrapport 2019: Væksten fortsætter og udbyttebetaling øges

Selskabets regnskab, som er revideret af BDO, blev godkendt af bestyrelsen.

Sammendrag

Wirtek fortsætter de foregående års vækst i omsætning og resultat efter skat med tocifrede stigninger. Wirtek’s likviditet udvikler sig på samme måde positivt i takt med fremgangen i omsætning og resultat efter skat.

Bestyrelsen for Wirtek foreslår derfor et forøget udbytte ifh. til de foregående år, svarende til et direkte afkast på 2,2% målt i forhold til aktiens slutkurs ultimo 2019.

Koncernens forventninger for 2020 er fortsat tocifret vækst i omsætning og resultat og en heraf forøget likviditet. Forventningerne til 2020 inkluderer en fremgang i omsætningen på 12 – 21 % og en forøgelse af resultat før skat på 15 – 30%.

Download årsrapporten for 2019

Om Wirtek

Wirtek er et konsulent- og udviklingshus som leverer outsourcing af softwareudvikling og produkttest til en række kunder i Danmark og i udlandet. Vores nearshore udviklings- og testcentre i Rumænien leverer fleksible ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores kompetencer spænder bredt fra web-baserede løsninger og portaler til indlejrede systemer og mobile løsninger.

Sign up for our investor news

If you wish to receive regular investor-related news and company announcements from us, please fill in this form.